Spelkort/Kortlek Piatnik "Löjliga Familjen"-kortspel

PIATNIK

Artikelnr: 10546

159 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Klassiska kortspelet "Löjliga Familjen" från Piatnik.

  • För tre eller fler spelare.
  • Spelregler på svenska medföljer.
  • Korttext på svenska. 
  • Antal kort: 32 spelkort.
  • Storlek på kort: 63 x 100 mm.
  • CE-märkt.

Kvartett-Spelregler

I detta spel kan ganska många spelare delta, dock minst tre. Först blandas korten väl och fördelas jämnt på spelarna. Varje spelare undersöker nu hur många kvartetter hen har. En kvartett består av en familj (t ex Fru Bagare, Herr Bagare, Bagarens Flicka och Bagarens Pojke).; dessa kan hen lägga åt sidan. Spelarens uppgift är att genom frågor få så många kvartetter som möjligt och lägga dem åt sidan. Spelaren till höger om givaren börjar och fråga en annan spelare om ett kort, som hen behöver för att bilda en kvartett. Har den tillfrågade detta kort, måste hen ge det till den som frågar. Den som frågar kan sedan fråga vidare bland medspelarna efter kort som fattas henom, till hen kommer till en som inte har det önskade kortet. Denne kan sedan i sin tur fråga på samma sätt. Den som uppmärksamt hör på kan snart komma underfund med hos vem hen ska fråga efter ett kort som fattas, när det blir hens tur att fråga. Vinnare är den som på slutet har lagt de flesta kvartetterna åt sidan.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop