Strömbrytare, utomhusbruk, WiFi, Hombli Smart Outdoor Socket WiFi Plug (EU), 16A, Svart (med energimätning)

HOMBLI

Artikelnr: 11119

549 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Fjärrströmbrytare för utomhusbruk.

Ta med ditt smarta hem utomhus med det smarta uttaget utomhus från Hombli. Du kan enkelt ansluta denna väderbeständiga smarta kontakt till din utomhusbelysning, jacuzzi eller uteplatsvärme på några sekunder, vilket gör att du kan styra dina enheter var som helst och när som helst med din smartphone. Utomhusuttaget mäter energiförbrukningen för de anslutna enheterna. För att spara energi kan du ställa in timers eller tidsscheman efter dina egna preferenser. Det är möjligt att styra utomhusuttaget med din röst via Siri, Google Assistant eller Alexa.

  • Styr via din smartphone.
  • Fysisk strömbrytare (knapp).
  • Mät energiförbrukning.
  • Överbelastningsskydd.
  • Ställ in timers och scheman.
  • Röststyrning via Google Assistant, Alexa och Siri.
  • Vattentålig IP44.
  • 220-250V / upp till 3680W / upp till 16A max.
  • Snabb och enkel installation

Anslut det smarta utomhusuttaget till vägguttaget, se till att Wi-Fi-signalen i trädgården är tillräckligt stark och välj enheten i den kostnadsfria Hombli-appen för att koppla den till ditt Wi-Fi-nätverk (2,4 GHz). Du behöver inte en extra bro eller nav.

Styr med din smartphone

I Hombli-appen kan du enkelt slå på och stänga av ditt utomhus smarta uttag, kontrollera din energiförbrukning och ställa in anpassade tidsscheman. Var du än är och när du vill.

Njut av bekvämligheten med tidsscheman

Glömmer du att stänga av utomhusbelysningen? Med personliga tidsscheman och tidtagare kan du välja exakt när du vill att dina enheter ska slås på och stängas av automatiskt utan din störning.

Spara energikostnader

Kontrollera den aktuella energianvändningen för ditt smarta uttag i Hombli-appen. Använder du för mycket? Genom att ställa in scheman och tidtagare kan du spara energi och sänka kostnaderna. Planeten kommer att vara nöjd med dig. Och din plånbok också.

Designad för utomhusbruk

Hombli Smart Outdoor Plug är vattentät IP44. Det betyder att det är resistent mot regn, men också mot damm. Du kan säkert placera uttaget bredvid en trädgårdsdamm eller pool.

Enkel hemautomation

Använd smarta scenarier i appen för att automatisera din Hombli -enhet enkelt. Aktivera automatiskt smartkontakten så snart det är mörkt ute eller stäng av automatiskt under specifika timmar. Möjligheterna är oändliga.

Röststyrning med Amazon Alexa, Google Home eller Siri

Slå enkelt på ditt smarta uttag med bara rösten. Utomhusmartuttaget kan anslutas till en Google Home Mini -högtalare, Google Nest Hub, Siri eller Amazon Echo.

Kombinera dina smarta hem-enheter

Ditt hus blir verkligen smart när två eller fler enheter fungerar tillsammans. Kombinera ditt smarta utomhusuttag med en utomhuskamera på verandan till exempel och låt dem slå på samtidigt. Hombli är tvärkompatibel med andra märken som stöder Tuya smart teknik.

OM HOMBLI

Full kontroll med Hombli-appen

Oavsett var du befinner dig i världen kan du enkelt fjärrstyra hemmets smarta enheter via din iOS- eller Android-mobil. Med den kostnadsfria Hombli-appen konfigureras och automatiseras enskilda eller alla enheter när man vill, för full kontroll.

Drivs av Tuya

Samtliga Hombli-produkter drivs av Tuya Smart, den ledande IoT-plattformen i världen. Det innebär att alla produkter och mobil-appen drar nytta av en högst säker och pålitlig molntjänst och samtidigt är kompatibla med samtliga smarta produkter med stöd av Tuya.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop