Bailong Pannlampa med XM-L T6 CREE-LED

BAILONG

189 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En pannlampa medXM-L T6 CREE-LED från BailongEn lätt och bekväm pannlampa som ger riktigt bra ljusEffektiv och välbalanserad pannlampa som är perfekt vid promenader jakt löpning ridning camping och mycket mer Perfekt när du behöver ljus och ha händerna fria Pannlampans LED-lampa har en livslängd på upp till 100 000 timmar Den drivs av 4 st AA-batterier medföljer inte Pannlampan har justerbar vinkel upp och ner Den har tre stycken elastiska och justerbara remmar Denna pannlampa är extremt bekväm att använda och säkerställer stabilitet som förhindrar att den glider av huvudet Den har anodiserad beläggning och är väderbeständig LED-lampan har en räckvidd på 400 meter Zoomfunktionen är infällbar och lampan är tätad med ett O-ringsystem

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn