Spelkort/Kortlek Kärnan "Svarte Petter"-kortspel

KäRNAN

Artikelnr: 11575

169 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Klassiska kortspelet "Svarte Petter" från Kärnan.

  • För två eller fler spelare.
  • Spelregler på svenska är tryckt på kapseln.
  • Antal kort: 29 spelkort.
  • Storlek på kort: 63 x 100 mm.
  • Levereras i pappask.
  • CE-märkt.

Spelregler

Två eller fler spelare kan delta. korten blandas och delas ut. Innan spelet börjar får varje spelare lägga upp de par, det vill säga kort som hör ihop, som de fått på bordet. Spelaren till vänster om den som delar ut börjar. Du drar ett kort från medspelaren till vänster. Om det dragna kortet hör ihop med ett du redan har, får du lägga upp paret på bordet.
Sedan fortsätter spelet i tur och ordning runt bordet. Den som först lyckas lägga upp alla sina kort har vunnit. Den som till slut sitter med Svarte Petter på hand har förlorat. 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop