bitte kai rand blus cloud blue rosette dot

Märke:BITTE KAI RAND DANMARK
1 599,00 kr
Köpskydd ingår
Beräknad leveranstid: 2-3 dagar
Levereras av: Blå Dörren
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
Mönstrad blus i vävd cupro. Blusen har en rund hals, en form och faller löst på kroppen. Kan utformas med våra matchande byxor eller ett par coola jeans. Full längd i storlek M, 63 cm. Modellen på bilden är 176 cm och bär storlek S. tvättråd 30 °finetvätt 100% cupro
Detaljinformation
Cupro är en naturlig fiber som är naturligt nedbrytbar. Cupro är en av de äldsta regenererade fibrerna som utvinns från de små sidenliknande bomullsfibrerna som är överskott från bomullsproduktionen. Ofta används cupro som ett alternativ till siden. Cupro är kraftfullare men har samma komfort, mjukhet och vackert fall som silke.


ÖKO-TEX CERTIFIED
Våra tryck och färger som används är Oeko-Tex certifierade, vilket innebär att de är 100% fria från skadliga kemikalier. För att kunna certifieras enligt Oeko-Tex Standard 100 måste materialet testas helt fritt från skadliga nivåer av mer än 100 ämnen som är kända för att vara skadliga för människor.
Din beställning skickas normalt inom 1 arbetsdag. Beställningar skickas med DHL, Schenker, PostNord eller annan speditör och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren.
Du har öppet köp i 14 dagar. Returnera din vara få pengarna tillbaka.
Läser in...