bitte kai rand kimono jacka denim

Märke:BITTE KAI RAND DANMARK
2 699,00 kr
Köpskydd ingår
Beräknad leveranstid: 2-3 dagar
Levereras av: Blå Dörren
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
Denim kimono med kontrast söm. Kimono har en porslinskrage, två fickor och med slitsar på båda sidor som hjälper till att ge god rörelse. Stängs med knappar hela vägen ner och har 3/4 ärmar. Full längd i storlek M, 105 cm. Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S. Tvätta vid 30 ° 100% bomull
Detaljinformation

Bomull är en naturlig fiber som är naturligt nedbrytbar. Bomullsfibren är robust och har en slitstyrka som endast överträffas av vissa syntetfibrer. Dessa naturliga egenskaper gör att bomullsprodukter har en mycket god hållbarhet.

hållbarhet
Sedan bitte kai rand grundades 1981, har ett av våra starkaste värden varit att arbeta på ett rättvist, ordnat och respektfullt sätt inom alla områden i vår verksamhet - både inom hållbarhet och socialt ansvar. Under åren har bitte kai rand tagit några mycket viktiga steg på sin långa resa - och det finns mycket mer att komma ..
Din beställning skickas normalt inom 1 arbetsdag. Beställningar skickas med DHL, Schenker, PostNord eller annan speditör och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren.
Du har öppet köp i 14 dagar. Returnera din vara få pengarna tillbaka.
Läser in...