mksbaby
Bromma
mksbaby
Butiksadress & Butikskontakt

FOLLINGBOGATAN 31
16863 Bromma

Organisationsnummer: 969788-4196

Butik: mksbaby Shop

View as Grid List

25 Items

per sida
Set Descending Direction
Filter
View as Grid List

25 Items

per sida
Set Descending Direction
mksbaby
MKS Baby - Babykläder av ekologiskt odlad bambu.

För oss på MKS Baby är klimatet viktigt och framtiden för våra små är beroende av att vi tänker hållbart och minskar vår klimatpåverkan redan idag. Våra babykläder är därför tillverkade i huvudsak av bambu, som har betydligt mindre miljöpåverkan än bomull när det kommer till kemikalie- och vattenförbrukning. Användning av mark och energi är också mycket lägre jämfört med motsvarande plagg av bomull.

Bambuviskos passar dessutom väldigt bra till babykläder då bambufibern är rund och len och passar bra för känslig hud. Den håller huden sval och är även fuktreglerande. Materialet är mjukt, följsamt och naturligt anti-statiskt.

Det är viktigt att den bambuviskos som kläderna är tillverkade av är framställd på rätt sätt för att det ska vara en vinst för miljön och därför jobbar vi endast med leverantörer som äger sin egen bambuviskos och kan garantera att den är 100% biologiskt nedbrytbar och förnyelsebar. Den bambu som vi använder oss av växer helt organiskt utan konstbevattning, bekämpningsmedel eller gödning och den odlas i sluttningsplantager certifierade av FSC, Forest Stewardship Council, som främjar ett ansvarsfullt utnyttjande av världens skogar.

Så gör en god gärning för miljön och för din baby. Satsa på babykläder av ekologiskt odlad bambu.

Läs mer

Övriga företagsuppgifter
Företagsnamn: MKS Konfektion Handelsbolag Företagsadress: FOLLINGBOGATAN 31
16863 Bromma Organisationsnummer: 969788-4196