Cool Maker Hollywood Hair Styling Pack

COOL MAKER

495 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Designa och skapa dina egna hårförlängningar med Cool Maker Hollywood Hair Studio Extension Maker. Denna DIY-studio har allt du behöver för att anpassa och utforma 12 hårförlängningar som du kan använda senare. Det är både roligt och enkelt att göra. Välj ett enfärgat eller mönstrad band, designa det hur du vill med de medföljande tuschpennorna och lägg sedan remsan i maskinen. Tryck på knappen och den motoriserade maskinen förvandlar remsan till en extension som du kan använda.Hur du stylar håret är upp till dig. Med en varm locktång och tillbehör kan du skapa många glamorösa stilar. Fyll sprayflaskan med vatten och spraya för hårda lockar, lösa strandvågor, glamorösa Hollywood-lockar eller rakt hår. När du är klar med stylingen kan du förvara alla delar i maskinens bas.Tillverka 12 hår-extensions

Maskinen förvandlar de färgglada remsorna till hår extensions

Variera mellan olika stilar med hjälp av en locktång, sprayflaska och mer.Cool Maker Hollywood Hair Studio-apparater är tillverkade av riktiga designers som har inspirerats av trenderna inom mode och design. Bli en cool maker och låt dig förvånas över allt du kan göra.

Rekommenderas ej för barn under 8 år.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: carsmastaren