Eterisk olja - Patchouli

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

165 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Eterisk olja - Patchouli - Eterisk olja som är gjord av Patchouli, en växt som varit uppskattad för sina olika läkande egenskaper i tusentals år. Patchoulioljan består av 100% naturliga ingredienser utan tillsatser. Oljan går att använda för aroma terapi i Aroma Diffusers, Aroma Burners eller för applikation direkt på huden. Traditionellt använd för avkoppling och stimulans Bladen på Patchouli-växten har traditionellt använts för dess både stimulerande och lugnande effekter. De ger en olja med en jordig och myskig doft som är lugnande i sig. Oljan anses ha en hel del olika välgörande egenskaper. Framför allt för ditt mentala tillstånd. Genom historien har oljor på Patchouli använts för deras avkopplande, stress- och ångestlindrande effekter. Oljan har också aptithämmande egenskaper vilket gör att den kan vara ett komplement till dieter. Om oljan appliceras direkt på huden har den föryngrande egenskaper i och med att den har förmågan att bryta upp celluliter. En förpackning på 5 ml är väldigt dryg, det räcker med bara några få droppar för att känna väldoften. När den stryks på huden absorberas den snabbt. Patchouli-oljan du kan köpa hos oss är tillverkad av Sthlm Fragrance Supplier. Den är ej djurtestad och är certifierad en IFRAs standarder för hantering av doftingredienser.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome