Ett liv på vår planet, David Attenborough & Jonnie Hughes

POCKET SHOP

95 kr
Frakt 29 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

David Attenborough har sett mer av världens natur än någon annan. I över sjuttio år har han i sina naturfilmer visat oss vår planet i all sin storslagenhet.

Idag är Attenborough 93 år gammal. Han har besökt jordens alla kontinenter, har utforskat dess vildmarker och dokumenterat den levande världen i all dess rikedom. Nu, för första gången, ser han tillbaka på de avgörande ögonblicken i sitt liv som naturskildrare, liksom på den förödande utvecklingen han har bevittnat under sitt liv.

I boken tar Attenborough upp några av de största utmaningarna som vår planet står inför och ger oss insikt om den enorma förlust av natur som skett under en enda livstid. Men han har också ett starkt budskap om hopp för framtida generationer och presenterar lösningarna för att rädda vår planet från katastrof.

Den här boken är hans vittnesmål och vision för framtiden.

Jag heter David Attenborough och jag är 93. Jag har levt ett verkligt extraordinärt liv. Inte förrän nu har jag riktigt uppskattat hur extraordinärt.
Den levande världen är ett unikt och spektakulärt underverk. Trots det lever vi människor på jorden på ett sätt som leder till dess förfall. Människan har överskridit världen.
Den här boken är mitt vittnesmål och min vision för framtiden. Den är berättelsen om hur vi kom att begå detta vårt största misstag och hur vi, om vi agerar nu, fortfarande kan rätta till det.
Vi måste lära oss hur vi arbetar med naturen snarare än mot den - och jag ska berätta hur.

Recensioner

"En bok som förmedlar hopp utan att bli överoptimistisk." - Arbetarbladet

"En fin liten bok, rappt skriven // redovisar sakligt våra chanser utan att blunda för varken svårigheterna eller möjligheterna." - ETC

"Det är djupt gripande." - Göteborgs-Posten

"Jag blir både gråtfärdig och stridslysten av David Attenboroughs sätt att beskriva mänsklighetens kris och samtidigt skapa hopp." - M Magasin

"Ett liv på vår planet är medryckande, tydlig, klar i både tanke och stil. Och den är ett skakande vittnesmål." -Svenska Dagbladet

"Naturfilmsnestorns testamente och framtidsvision är en stark plädering för att börja samarbeta med naturen i stället för att motarbeta de." -Sveriges Natur

FAKTA:
- Bandtyp: Pocket
- Utgivningsdatum för pocketupplagan: 2021-11-19
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Språk: svenska
- Författare: Attenborough, David och Hughes, Jonnie
- Engelska titeln: A Life on Our Planet
- Översättare: Retzlaff, Joachim
- Genre: Memoarer och biografier, djur och natur
- Omfång: 231 Sidor
- Mått (B/H/R): 110 / 178 / 15
- Vikt: 136 gram

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Pocket Shop