Gardiner Multibandslängder Hedda Lin 2-pack

FONDACO

Artikelnr: 240339-550-15

699 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste PostNord-utlämningsställe
Produktbeskrivning
Skapa en inbjudande och stilfull atmosfär i ditt hem med våra vackra gardinlängder från Fondaco, dekorerade med ett förtjusande digitaltryckt storblommigt mönster. Gardinerna har en slubeffekt, vilket innebär att tyget har en ojämn, lätt strukturerad yta som ger en livfull och dynamisk känsla. Slubeffekten skapas genom att variera tjockleken på trådarna under vävningen, vilket resulterar i ett tyg med unik textur och karaktär. Dessa gardiner är utrustade med påsytt multiband, vilket ger dig flera upphängningsalternativ: rynkbandskrokar, fingerkrokar, kanal och dold hälla. Detta gör det enkelt att anpassa gardinerna efter dina specifika behov och inredningsstil. Förhöj ditt hem med dessa gardinlängder och låt deras livfulla blommönster och strukturerade tyg skapa en varm och välkomnande miljö. Med dessa gardiner kombinerar du både praktisk funktion och estetisk skönhet, vilket gör dem till ett perfekt val för varje rum. Färdigsydda multibandslängder i 2-pack med overlock nertill. Behöver du fålla upp gardinen kan du göra det enkelt med fållband. Med multibandslängder kan du hänga upp gardinen på följande sätt: ✓ Som traditionella kanallängder ✓ Som veckbandslängder med fingerkrokar ✓ Som hällängder med hällor som du hänger på gardinstången ✓ Som waveupphängning med rynkbandskrokar eller nålkrokar Storlek2x 135x250 cm Material100% polyesterFärgLinTvättråd30 grader Fondaco är ett svenskt varumärke grundat 1969 i Borås. Företaget är en familjeägd grossist som specialiserat sig på att göra hem personliga med en modern touch. Deras högkvalitativa textilier och inredningsprodukter utstrålar trevnad och värme. Fondaco kombinerar traditionellt hantverk med nutida design för att skapa unika hem. Fondaco är synonymt med pålitlighet och kvalitet i inredningsvärlden och har en lång historia av att förverkliga drömmar om vackra och funktionella hem.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex