Gasolgrill Performance 340 B 3+1 Brännare

CHAR-BROIL

Regular Price 5 290 kr
Du sparar 6% Specialpris 4 990 kr
Frakt 0 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Char-Broil Performance Series™ 340B – Gasolgrill med 3 brännare, svart

En gasolgrill med det patenterade grillsystemet TRU-Infrared för upp till 50 % saftigare mat.

LET’S JUST BARBECUE! Märket Char-Broil är synonymt med gasolgrillar i USA. Sedan 1948 står märket för »Real American Barbecue« – äkta amerikansk grillkultur. Det traditionsrika märket erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa grillmodeller och passande tillbehör, och med sina innovationer har märket satt helt nya standarder. Med grillsystemet TRU-Infrared får du en framgångsgaranti av Char-Broil på köpet, för så enkelt har det aldrig varit att grilla.

Oavsett om du är en fullständig grill-gröngöling eller en erfaren grillmästare – med Performance 3440 blir varje grillfest en hit. Tack vare den ädla designen och den högkvalitativa bearbetningen kommer din grill aldrig att göra dig besviken. Den är utrustad med 3 brännare av rostfritt stål som ger långvarig prestanda och förbättrad temperaturreglering. Temperaturmätaren i huven är lätt att läsa av så att du hela tiden kan hålla ett öga på tillagningsprocessen.

Uppåtriktade brännare ger högre effektivitet och bättre kontroll. Tändningssystemet SureFire ger en snabb och omedelbar tändning. Den robusta vagn-/skåpkonstruktionen ger mer förvaringsutrymme och de två låsbara komforthjulen ger mer stabilitet.  Alla Performance-grillar har givetvis vårt innovativa grillsystem TRU-Infrared som ger bättre värmeöverföring och lättare rengöring och som garanterat övertygar alla som använder det. Perfomance 340B har dessutom tillräckligt med plats för att förse fler än 6 gäster med läcker grillmat.

- Grillsystemet TRU-Infrared – jämnt fördelad värme, upp till 50 % saftigare mat, upp till 30 % sparsammare förbrukning.
- Brännare av rostfritt stål – starka, långlivade brännare som är byggda för att hålla för evigt.
- Elektronisk Surefire®-tändning – tänder alla brännare per knapptryckning – helt utan öppen låga.
- Termometer i locket – kontrollera grilltemperaturen hur enkelt som helst.
- Sidobrännare – perfekt för att värma sidorätter och tillbehör.
- Varmhållningsgaller – håller redan grillad mat varm, perfekt för hamburgerbröd och baguetter.
- Sidobord – ger plats för tillbehör eller större arbetsyta.
- Grillgaller & värmefördelningsplatta i emaljerat stål – långlivade, och lätta att rengöra.
- 5 års garanti på brännarna av rostfritt stål. 2 års garanti på alla andra komponenter.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall