Gasolgrill Professional 4400S 4+1 Brännare

CHAR-BROIL

9 990 kr
Frakt 0 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Char-Broil Professional Series™ 4400S – Gasolgrill med 4 brännare, rostfritt stål

En gasolgrill i premiumklassen med det patenterade grillsystemet TRU-Infrared som ger upp till 50 % saftigare mat.

LET’S JUST BARBECUE! Märket Char-Broil är synonymt med gasolgrillar i USA. Sedan 1948 står märket för »Real American Barbecue« – äkta amerikansk grillkultur. Det traditionsrika märket erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa grillmodeller och passande tillbehör, och med sina innovationer har märket satt helt nya standarder. Med grillsystemet TRU-Infrared får du en framgångsgaranti av Char-Broil på köpet, för så enkelt har det aldrig varit att grilla.

Denna nya grill med 4 brännare utvidgar vår produktserie Professional. På helgen eller spontant efter en lång dag på jobbet: med Professional-grillen med 4 brännare är du rustad för alla situationer. Men inte nog med det: den integrerade sidobrännaren ger en extra yta för grillning och tillagning. De tre uppåtriktade brännarna av rostfritt stål med var sin värmesköld av rostfritt stål ger högre verkningsgrad, samtidigt som den förbättrade brännkammaren som är gjord i ett stycke omsluter värmen perfekt. De två stora dörrarna i rostfritt stål döljer tanken och ger extra förvaringsutrymme. Bara tryck på en knapp så tänds din gasolgrill med den elektroniska SureFire®-tändningen. Så snart grillen är tänd börjar värmen spridas med vår infravärme-teknik, både snabbare, hetare och jämnare.

Värmen leds direkt till grillmaten, så att köttet förblir härligt saftigt. Värmefördelningsplåtarna är lätta att rengöra och kan till och med diskas i diskmaskin. Grillgallren av gjutjärn direkt ovanför öppningarna i värmefördelaren ger perfekta grillränder. Temperaturmätaren på locket går lätt att läsa av så att du kan grilla den perfekta steken. Fyra svänghjul gör gasolgrillen lättare att flytta och ställa undan för förvaring. De 4 brännarna passar perfekt för 6 personer eller mer.

Sidobrännare
Här värmer du såser och rätter som kompletterar din grillmeny. Om du vill ha en extra arbetsyta i stället fäller du bara ner locket.

Varmhållningsgaller
Ett avtagbart galler för att hålla grillmaten varm, rosta bröd eller för matlagning med indirekt värme.

Elektronisk Surefire®-tändning
Sitter på varje brännare och gör att man kan tända brännaren med en knapptryckning – helt utan öppen eld.

Låsbara hjul
Två av de fyra hjulen är låsbara. Denna funktion gör grillen mobil samtidigt som den står stabilt när den används.

Brännare av rostfritt stål
De är hållbara, värmetåliga och extra långlivade. (Utförandet på brännaren varierar mellan de olika modellerna).

Garanti
Vår kvalitet talar för sig själv. 10 års garanti på brännarna av rostfritt stål, 3 år på grillgallren och värmefördelarna och 2 år på alla andra komponenter.

- Grillsystemet TRU-Infrared – jämnt fördelad värme, upp till 50 % saftigare mat, upp till 30 % sparsammare förbrukning.
- Grillgaller av gjutjärn - Grillgaller av gjutjärn är långlivade, rostbeständiga och lätta att rengöra.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall