Golvprofiler 5 st aluminium 134 cm brun

SWEDISHHOME

699 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-10 dagar
30 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Dessa golvprofiler är perfekta för att skapa ett snyggt skydd på dina trappkanter. Trapprofilerna är perfekta för ställen med trappor, särskilt i hem. Trappkanterna är tillverkade i aluminium och är hållbara och lätta. Tack vare deras dubbelsidiga tejp är aluminiumprofilerna otroligt enkla att installera snabbt med tejpen som sitter på baksidan av aluminiumprofilerna. Obs: Bekanta dig med relevanta byggregler. Du ansvar själv för att ta reda på om installation eller användning av produkten är säkert och lämpligt på en plats.Färg: BrunMaterial: AluminiumMått: 134 x 3,6 m (L x B)Tjocklek aluminiumprofil (utan tejp): 2,6 mmLämplig för PVC-/laminat-/korkgolvFästs med hjälp av dubbelsidig tejpMontering krävs: JaVid leverans ingår:5 x Golvprofil

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: HusochHemma