Hajar i räddningens tid, av Kawai Strong Washburn

POCKET SHOP

95,00 kr
Frakt 29 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Kawai Strong Washburns kritikerrosade debutroman är en stark och fängslande saga om familj, exil och den förödande jakten på räddning. Den handlar om att tro att en enda person ska kunna göra underverk och laga en familj, ett samhälle, ja hela världen.

Sjuårige Nainoa faller överbord under en båtutflykt och i samma stund som mamman kastar sig i vattnet ser han hajarna komma simmande från djupet. Mirakulöst nog räddar hajarna pojken från att drunkna, de bär honom tillbaka till hans mor. Det är ett tecken från de gamla hawaiianska gudarna, och snart visar det sig att pojken har helande krafter. Allt i familjen kommer hädanefter att kretsa kring mellanpojken: föräldrarna använder sig av hans krafter för att tjäna extrapengar, syskonen tvingas definieras av sin mirakelbror i vars skugga de ständigt hamnar.

"En familjesaga vass som en hajtand. Det slår gnistor om sidorna och du lämnar berättelsen som en ny människa." – Tommy Orange, författare till Pow Pow


Fakta:
- Bandtyp: Pocket
- Utgivningsdatum för pocket: 2021-09-15
- Förlag: Norstedts
- Språk: svenska
- Författare: Strong Washburn, Kawai
- Översättare: Vesterlund, Andreas
- Originalspråk: engelska
- Originaltitel: Sharks in the time of saviors
- Originalförlag: Farrar, Straus & Giroux
- Genre: Modern och samtida skönlitteratur
- Omfång: 362 Sidor
- Mått (B/H/R): 110 / 178 / 24
- Vikt: 197 gram

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Pocket Shop