Hashtagbagsetc. Köpenhamn Svart Portfölj

HASHTAGBAGSETC.

Regular Price 1 795 kr
Du sparar 28% Specialpris 1 295 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Portfölj inspirerad av det minimalistiska Köpenhamnsmodet Vår mest cleana portfölj. För dig som vill ha det enkelt på utsidan. Men som man alltid lärde sig när man var liten. ”Don’t judge a book by its cover” många fina praktiska egenskaper på insidan. Portfölj inspirerad av både de hektiska dagarna i Köpenhamn men även de lugna dagarna i Nyhavn. Diskret design med en zip-pocket på baksidan av väskan för förvaring. Zip för att stänga större facket. Inne så har vi en avskiljande zip-pocket för att dela upp din vardag. Väskan rymmer en dator upp till 15tum. Ytterligare än zip-pocket för att hitta dina saker du behöver ha nära till hands. Fastsydd nyckelhållare för att underlätta för dig att hitta dina nycklar. Material: Genuine Leather Designad i Sverige - Tillverkad i Indien

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Rotero