Hashtagbagsetc. Tokyo Arbetsmapp Mörkblå

HASHTAGBAGSETC.

Artikelnr: 48025

Regular Price 1 495 kr
Du sparar 60% Specialpris 599 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Arbetsmapp inspirerad av den stilrena och häftiga staden Tokyo Arbetsmapp i det klassiska stuket. Det enda som sätter stopp med denna kombinerade mapp och portfölj är din fantasi. Du kan använda den för att förenkla din arbetsdag bestående av möten eller kontoret, den funkar till och med perfekt för din dag spenderandes i skolan. Vi har lagt till ett datorfack för att få plats med en dator upp till storlek 13tum ytterligare funktioner som fack för kreditkort. Tresidig zip-pocket för att öppna upp mappen helt. Ena sidan finns det tre avskurna fack för förvaring av papper. Där finns även sju stycken korthållare för kreditkort eller visitkort för att hålla koll på mötena och pengarna. Material:Genuine Leather Designad i Sverige - Tillverkad i Indien

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Rotero