Fest & kalas

Filtrera

Items 251-300 of 1701

Sida
per sida
Set Descending Direction
Röd handduk

Röd handduk

169 kr

Items 251-300 of 1701

Sida
per sida
Set Descending Direction

Fest och kalasHos MyMall finner du allt du behöver inom dekorationer, partytillbehör, partypynt, temafester, dukningar och mycket mer för alla firanden. Som till studenten och studentfest, midsommarfirande, kräftskiva, halloween, nyårsfirande, babyshower, gender reveal och självklart till födelsedagsfest och födelsedagskalas för både vuxna och barn.

Förgyll kalaset med roliga snacks
Vad är väl en fest utan roliga och goda snacks? Hos hittar du popcornbägare, popcornkärnor, godispåsar, godis, choklad, sockervaddspinnar, sockervadd på burk, slushbägare, glassbägare och glasstrutar till alla kalas. Vi har även popcornmaskiner, sockervaddsmaskiner, slushmaskiner, glassmaskiner, chokladfontäner, dryckesfontäner och mycket mer för att ge bort eller själv förgylla festen med!

Födelsedagsfest och födelsedagskalas
Oavsett om du letar efter specifika dekorationer till en temafest eller vill ha roliga partytillbehör har vi ett brett sortiment av kalasdekorationer. Som ballonger/ballongbågar, konfetti, banderoller, vimplar, sifferballonger, tårtljus, inbjudningskort och dukningar i alla möjliga färger, mönster och teman, helt enligt dina önskemål.

Student
Allt för studentfesten. Hos oss hittar du studentdekorationer och examenstillbehör som blåa och gula ballonger, Sverigeflaggor, bordsdukar (pappersdukar och plastdukar), plastglas, plastbestick, engångstallrikar/papperstallrikar, banderoller, tutor, vepor, vimplar, girlanger, inbjudningskort, tackkort och mycket mer. 

Midsommar och kräftskiva
Samla vännerna runt ett långbord och fira in sommar och höst tillsammans. Vi har dekorationer för midsommarfesten, för att duka upp midsommarbordet och fina lyktor till när mörkret faller på, likväl som kräfthattar, vimplar, kräftlyktor och kräftdekorationer till kräftskivan som skapar den perfekta stämningen.

Halloween
Vi gör det enkelt att hitta allt inför halloween på ett ställe. Som halloweendekorationer som är rysligt otäcka med pumpor, spindlar, spindelnät, döskallar, bubblande kittlar och mycket mer. Vi har också ett brett utbud av olika maskeradkläder och utklädningskläder för både barn och vuxna till bra priser.

Nyår
Fira in det nya året med familjer och vänner med partytutor, partyhattar, partyglasögon, ballonger, banderoller, vimplar och mycket mer. Vi har både nyårsdekorationer såväl som dukning till nyårsmiddagen. Eller varför inte glas inför nyårsskålen vid tolvslaget?

Babyshowers, gender reveal, möhippa, svensexa
Allt för din speciella dag. Som dekorationer, tillbehör, ballonger, banderoller mm. för babyshower, till en gender reveal för vänner och familj samt inför bröllop som både för möhippan och svensexan. Vi har allt för att göra ditt firande till en speciell dag!

Allt detta och mycket mer inom fest, kalas och party samlat på ett ställe. Alltid med smidiga beställningar och öppet köp!

Läs mer