Husgeråd

Filtrera

Items 1-24 of 969

per sida
Set Descending Direction

Items 1-24 of 969

per sida
Set Descending Direction

Under kategorin husgeråd hittar du bland annat servisdelar, brandsläckare, köksknivar, bakning, tvätt & städ, bordsknivar, bestickset, te-serviser, grytor, wok-pannor mm. Alla viktiga saker som behövs till ett hem finns under denna kategori. 


Under den mörka tiden på året är det många som väljer att ha ljus tända i hemmet, vilket är otroligt mysigt och rogivande. Det som är viktigt att tänka på är att släcka ljusen i tid innna läggdags eller när man lämnar hemmet. Vi erbjuder även en extra säkerhet i form utav en brandsläckare om olyckan skulle vara framme. 


För de trevliga tillfällena har vi även under denna kategori tillbehör till vinet, självklar vinglas men även mycket mer. Exempelvis om du vill ta ett glas vin på kvällen men inte dricker upp hela flaskan, har vi vinstoppare i olika former och färger. Det är perfekt att stänga en öppen vinflaska och vinet håller sig då helt perfekt till nästa gång det är dags att ta en glas. 


Vi erbjuder även skärbrädor i alla möjliga slag. En skärbräda kan ha flera olika funktioner, den självklara funktionen är ju att skära på den. Men ett tips från oss är att använda skärbrädorna som en bricka eller ett uppläggningsfat. En fin skärbräda i trä blir perfekt till uppläggningen och bidrar till en härlig stämning runt middagsbordet.


Läs mer