APC 16x42 Stabilized

Artikelnr: 1178~283834

13 499 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Undrens  tid  är  inte  förbi !

KITE APC 16x42 är en fältmässig stabiliserande kikare som saknar alla de nackdelar som normalt förknippas med stabiliserande kikare. Genom sin ergonomiska design håller du kikaren bekvämt med en hand eller båda tack vare den lätt svängda formen som fås genom batterifacken. De 4 AA batterierna ger en maximal kontinuerlig drifttid på hela 120 timmar. Den faktiska är är betydligt längre tack vare APC funktionen som stänger av kikaren när den skiftar läge (se bild). Dessutom har kikaren även en tidsfunktion som stänger av kikaren helt oavsett läge efter 90 min. APC har även en batteriindikator som visar att batterierna behöver bytas. AA batterier är sk ”penlight” och den vanligaste typen som finns, dvs du hittar dessa i de flesta butiker världen runt. Med 12x förstoring och en närgräns på 4 meter får du en oförglömlig upplevelse av trollsländor och fjärilar. Att kunna se djur på långa avstånd och uppleva att bilden är stadig är en känsla som både ung och gammal uppskattar. Den optiska kvalitén ger dig en skarp naturtrogen bild med hög kontrast. Titta gärna på Youtube länken nedan för att få en känsla för vad KITE APC kan erbjuda.

 

 

   

Specifikation   16x42
Förstoring   16
Objektiv lins diameter (mm)   42
Utgångs pupill (mm)   2,62
Närgräns (m)   4
Synfält (m)   67
Ögonavstånd (mm)   17
Höjd (mm)   184
Vikt (g)   720
Batteri tid 4xAA i timmar    120
Automatisk  avstängning min    90
Batteriindikator    Ja
Vattentät enligt IPX6    Ja
Gasfylld    JA
Stabilsering  i  grader    2
Garantid i  år (elektronik 2år(    30
   

 

 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kikab i Katrineholm AB