Deerma Luftfuktare F300R

DEERMA

399 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Den här röda luftfuktarenF300R från Deerma kommer att hjälpa dig att hålla en ordentligt fuktad luft hemma vilket är bra för din hälsa Den är liten enkel att använda och mycket effektiv och kommer att överraska dig med sina möjligheter och ha en positiv effekt på ditt välbefinnande Den är mycket enkel att använda det är bara att hälla i vatten i vattenbehållaren och vrida på ratten Luftfuktarenbörjar omedelbart rengöra och spraya vattnet och du kommer att kunna njuta av ordentligt fuktad luft Du kan också använda vredet för att justera intensiteten på den distribuerade dimman efter just dina behov Luftfuktaren har en vattenbehållare som rymmer 25 liter vilket möjliggör flera timmars luftfuktardriftVattentanken är tillverkad avkorrosions- och värmebeständig PP-plast och är med sin diameter på 200 mm mycket enkel att rengöra Detta gör att Deerma F300R inte bara överraskar med sin hållbarhet utan även ger dig möjlighet att tillsättadina favoritdoftoljor frukter eller

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn