Xiaomi Deerma Ultrasonic Luftfuktare F301

XIAOMI

449 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Den här vita luftfuktarenF301 med ett rött lock från Deerma kan ge rättluftfuktighet i de rum du befinner dig i vilket är avgörande för din hälsaTack vare luftfuktarens utformning kan du alltid njuta av säker perfekt fuktad luft i ditt hem Vatten som införs i luftfuktaren rengörs först djupt och sprayas sedan som en känslig uppfriskande dimma Med hjälp av denna luftfuktare kan du enkelt säkerställa rätt luftfuktighet och ta hand om en hälsosam och trevlig atmosfär i din miljö Det är mycket enkelt att använda luftfuktaren Häll bara vatten från enhetens överdel och sätt sedan på luftfuktaren med en intuitiv känslig pekskärm Oroa dig inte för dina möbelförhållanden luftfuktaren lämnar möblerna helt torra så du behöver inte oroa dig för fläckar och ytskador Luftfuktarens panel gör det inte bara möjligt för dig att använda enheten effektivt utan ger dig även nödvändig information Färgen på bakgrundsbelysningen berättar vad som är den aktuella luftfuktigheten i rummet

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn