Strömbrytare/Plug In Relä, WiFi, Deltaco Smart Home, Smart Mini Plug, (EU), 10A, timer, Vit

DELTACO

Artikelnr: 11190

469 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Smart mini-strömbrytare med minimal diameter om Ø 44 mm. Den minimala designen möjliggör att du kan placera två stycken strömbrytare sidan om varandra i en vanliga väggkontakt med dubbla uttag.

DELTACO SMART HOME strömbrytare, LED-indikator, WiFi 2,4GHz, 1xCEE 7/3, 10A, timer, vit.

SH-P01M är en trådlös strömbrytare som enkelt kan startas eller stängas av via din telefon, både när du är hemma eller på distans. Allt som behövs är att grenuttaget är uppkopplat till ett WiFi-nätverk och att du har tillgång till Internet (WiFi eller mobilnät) på din smartphone/surfplatta, sedan sköts all informationsutbyte via molnet.

Strömbrytaren kan användas till samtliga enheter som har rätt stickkontakt (max 10A). Perfekt för till exempel TV, dator belysning eller annan utrustning där du vill ha kontroll över när de är igång eller avstängda.

SH-P01M går även att koppla ihop och röststyras tillsammans med Google Assistant eller Amazon Alexa för att lätt integreras och bli en del i det smarta hemmet.

  • Timer.
  • Schemalägg på/avstängning.
  • Inspänning: 220-240V AC.
  • Max uteffekt: 10A (2400 W, 240V).
  • WiFi-frekvens: 2,4GHz.
  • Nätverksprotokoll: IEEE 802.11b/g/n.
  • 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Typ F Schuko GS standard.
  • Röststyrning med Google Assistant eller Amazon Alexa.
  • Produktmått (BxDxH): 70 x 44 x 44 mm.
  • Diameter: Ø 44 mm.
  • Även fysisk strömbrytare (knapp).
  • Stöd för energimätning: Nej, denna strömbrytare har inte stöd för energimätning.
  • Förpackningen innehåller: Strömbrytare, manual.

OM DELTACO SMART HOME

Med DELTACO SMART HOME-appen, som du laddar ner gratis, sköter du all hantering för strömbrytaren. Installationen går väldigt snabbt och smidigt, det enda du behöver är ett fungerande trådlöst nätverk, det vill säga inga speciella hubbar eller gateways. I appen kan du förutom att starta eller stänga av strömbrytaren även ställa in en timer om du vill att strömbytaren ska stängas av efter en viss tid. Alternativt kan du schemalägga specifika tider då den ska vara påsatt eller avstängd. I DELTACO SMART HOME-appen finns också möjlighet att skapa automatiska åtgärder. Som exempel att strömbrytaren stängs av när solen har gått ner, eller om du vill gruppera ihop fler strömbrytare till att utföra samma sak vid ett givet tillfälle. DELTACO SMART HOME appen finns givetvis att ladda ner gratis för både Android och iOS.

Drivs av Tuya

Denna produkter drivs av Tuya Smart, den ledande IoT-plattformen i världen. Det innebär att alla produkter och mobil-appen drar nytta av en högst säker och pålitlig molntjänst och samtidigt är kompatibla med samtliga smarta produkter med stöd av Tuya.

Kompatibel med Athom Homey?

Ja, bland annat via Homey-appen "Tuya Cloud".

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop