Horse Amino proteintillskott för häst

EQVITAL

As low as 639 kr
Frakt 49 kr I lager
2 - 10 dagars leveranstid
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Horse Amino proteintillskott med alla aminosyror för häst. Aminosyror hjälper hästens kropp att bland annat stärka och balansera sig. 450 gram.


Horse Amino är en näringskur med proteintillskott av 18 naturliga och lättupptagliga aminosyror. Aminosyror bidrar till kroppens egen produktion och uppbyggnad av protein.


Aminosyror fungerar som byggstenar, de binder till varandra och skapar proteiner. Proteiner har många funktioner i kroppen bl.a. är de med och bygger upp celler, reparerar vävnader och fungerar som energikälla. De bildar även antikroppar och för att bekämpa virus och bakterier. Aminosyror har även en påverkan på muskelkvaliteten.


Hästen kan själv bilda vissa aminosyror men övriga är livsnödvändiga (essentiella) och måste intas via foder. Horse Amino innehåller 18 aminosyror där alla de essentiella ingår.


Sammansättning:
L-Metionin, Hampaprotein, Ärtprotein, Spirulina, L-Lysin, Chlorella Pyrenoidosa, L-Arginin, Mynta, Inulin.

Näringsfördelning 100 gram:
Råprotein 72%, kolhydrater 8%, råfett 3.9%, fiber 8.2%, råaska 4%, vitaminer och mineraler.
Dosering:
Ponny: 1 mått/dag
Häst: 2 mått/dag


Vid behov kan dosen ökas.


Ett mått av Horse Amino väger ca 8 gram och måttet finns med i burken. En burk på 450 gram räcker ca 2 månader beroende på hästens storlek.


Näringskur eller dagligt tillskott:
Hur länge du behöver ge Horse Amino beror på din häst men en bra start är att ge det under 2-3 månader. Upplever du att hästen fortfarande har problem efter kuren så ge ytterligare en kur och då kan du med fördel öka dosen. Vi har även kunder som väljer att ge Horse Amino som ett dagligt tillskott, beroende på hästens behov och kvalitén på grovfodret.


Vårdar det friska:
Horse Amino vårdar det friska. Kontakta alltid veterinär om hästen är sjuk.

Produktvideo

]]>

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 1-7 arbetsdagar till dörren eller närmaste utlämningsställe. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren. Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka. 

Levereras av: emmi