Ballongbukett silver/krom

89 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Hur fin ballongbukett?

Hur fint, vackert och roligt är det inte att förgylla festen, uppvaktningen, partyt, middagen eller fredagsfikan med ballonger, ballongbuketter, ballongbågar och fina ballongdekorationer. Oavsett vilken situation, tema eller högtid det är som ska firas så är det ett måste att ha ballonger. Välj då ballonger av bra kvalité och som är vackra. Ballongkungen är just kung på ballonger. Deras vackra ballonger och ballongset är inte bara lätta att använda och sätta ihop utan de är otroligt vackra, skapar en fantastisk stämning och är dessutom av riktigt bra kvalité.

Hos Sakligheter köper du ballonger, ballongdekorationer, ballongbågar och ballongbuketter online på nätet till riktigt bra pris. 

I denna vackra ballongbukett ingår:

4 st Latexballonger Silver/Chrome 33cm
3 Latexballonger  Silver 33cm
3 Latexballonger  Vita 33cm
1 st Folievikt Silver 160g
1 st Ballongsnöre 20m Met. Silver

Latexballongerna är 100% nedbrytbara.

Heliumåtgång: ca 110 liter

Flygtid utan Hi-Float: 12-16 timmar

Flygtid med Hi-Float: 3-4 dagar.

Ballongerna levereras ofyllda.


Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se