Glasunderlägg party

39 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Coolt glasunderlägg med motiv

Hur fräscha är inte dessa glasunderlägg? Presenter och inredningsdetaljer ska vara personliga och då passar dessa glasunderlägg i kork perfekt. Oavsett om du ska ge bort dessa snygga glasunderlägg eller behålla dem själv kommer det att bli en succé! Glasunderläggen lasergraveras i Kalmar av Västerport Glasstudio och således kan vi säkerställa en riktigt bra kvalité! 

Västerport glasstudio är en anrik glasstudio i hjärtat av Kalmar! I vackra lokaler skapas nya mästerverk och anrika klassiker. Oavsett om du letar efter en handgjord present eller en vacker gåva så är produkterna från Västerport alltid en given succé. Oavsett produkt så garanteras du en riktigt bra kvalité där hantverket och kvalitén aldrig är något som det tummas på.

Detta härliga glasunderlägg är en mycket uppskattad gåva! Glasunderlägget lasergraveras i Västerports glasstudio och är av riktigt bra kvalité! Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, gåva eller något roligt till dig själv så är detta glasunderlägg perfekt! Kombinera olika motiv eller kör allihop med samma motiv. 

Material: Kork

Diameter: 100 mm

Kan torkas av med fuktig trasa

Säljes styckvis!

Motiv syns på bilden.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se