Glasunderlägg skivor

99 kr
Frakt 49 kr slutsåld
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Är det inte de perfekta glasunderläggen?

Alltid rätt sak till rätt pris, det är Sakligheters motto. Vi älskar verkligen rolig shopping, därför tycker vi det är viktigt att vi är noggranna när vi väljer ut vårt sortiment. För oss är det viktigt att du får fin kvalité till rätt pengar. InterAgenturer är en av alla våra leverantörer som erbjuder fantastiska saker till rätt priser. InterAgenturer har alltid de roligaste sakerna. De erbjuder roliga saker till låga priser och är alltid först med de senaste trenderna. Här hittar du alltid nya, spännande saker inom hem, lek, hobby och fritid. Alltid spännande nyheter och först på det senaste. Med InterAgenturer får du alltid en god kvalité som är testad och säkrad. Alltid rätt sak till rätt pris helt enkelt.

Glasunderlägg i form av skivor.

4 stycken per paket inklusive hållare,

Material: Glas

Torkas av med fuktig trasa.

Varje paket innehåller fyra färger.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se