Halsband Linnea

89 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Fint halsband i silver

Hur perfekt gåva eller present är inte detta halsband i silver? Oavsett om du ska ge det till din käraste, din kompis eller till dig själv så är detta en perfekt present. Vackert och modernt halsband med namn! Oavsett om du ska ge henne en present, överraska henne eller bara uppmuntra henne så är detta vackra och personliga armband med namn den perfekta presenten. 

Halsbandet är personligt med namn. Detta fina halsband är silverhalsband med hennes namn i text. Oavsett om du ska skämma bort henne på alla hjärtans dag, årsdagen eller födelsedagen så är detta personliga halsband med namn den perfekta presenten. Halsbanden är tillverkade och designade av den Londonbaserade smyckesdesignern Marina De Buchi.

Dessa personliga halsband med namn, namnhalsbanden, finns med massor olika namn. Halsbanden är silverpläterade (obs ej äkta silver!) och är tillverkade i metall. Halsbandens storlek kan justeras genom kedjan. Halsbanden mäter 4"-6" tjock. Passar både barn och vuxna och blir en härlig gåva att ge bort till någon som betyder lite extra.

Material: Metall

Halsbandets tjocklek: 4"-6"

Designer: Marina De Buchi

Ursprungsland: England

Nickelfritt

Justerbar längd

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se