Magisk 2-i-1 Bad Borste SPA Ljusrosa

As low as 79 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Efter första användningen kommer din fyrbenta vän inte längre att vara rädd att ta en dusch! Borsten ger skonsam rengöring och är mjuk och elastisk så den liknar den milda beröringen av fingrarna. Upprepa gärna gnuggningen så det skapar ett rikt och delikat skum, det räcker med en liten mängd duschgel för att få upp ett bra lödder. Det finns en behållare på toppen som rymmer 60 ml duschgel som du fyller på innan duschen. Allt du behöver göra är att trycka lätt så rinner duschgelen ut ur mitten av borsten.   Färg : Ljusrosa Babyblå Solgul Material : Silikon, BPA-fri, korrosionsbeständig och lätt att rengöra. Storlek : 8,8 x 8,8 x 5,8 cm Rymd : 60 ml duschgel

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: sweetdogs