Emerio minikylskåp Coca Cola Limited Burk

EMERIO

Regular Price 2 299 kr
Du sparar 13% Specialpris 1 990 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
För dig som vill ha den Coolaste minikylen! Tack vare den snygga formen av en klassisk Coca-Cola burk blir detta mer än bara ett litet kylskåp, det blir även en snygg inredningsdetalj. I mitten av kylen sitter en hylla som du har möjlighet att ta bort om du vill få plats med någonting större än en vanlig burk. Vill ta med den på bilsemestern så går det alldeles utmärkt. Du kan nämligen använda den både med hjälp av ett vanligt vägguttag och även med hjälp av cigarettuttaget i bilen. Kapsylen som du vanligtvis öppnar burken med fungerar som ett praktiskt bärhandtag. Specifikation:Kapacitet: 10 literRymmer hela 10-12 33 cl burkarAvtagbar hylla i mittenStorlek: 28 cm i diameter och 47 cm högHar anslutning för både vägguttag (230V) och biluttag (12V)Kablar medföljerKapsylen" som du vanligtvis öppnar en burk med fungerar som ett bärhandtagOfficiellt licensierad produktKyler ner max 20 från omgivnings temp Förpackningsmått (LxBxH) 0.386 x 0.314 x 0.534 m Bruttovikt 5.646 kg

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Ly