Esperanza Donut EKM009 elvisp

ESPERANZA

289 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
EKM009 Donut är en elvisp som fungerar utmärkt till att vispa grädde blanda sockersmet och till och med deg Det är tack vare de medföljande degkrokarna som du kan ta dig an lite tyngre uppgifter som tex deg till matbröd och bullar Den har hela 5 hastigheter så att du kan välja den fart som passar just det som du ska blanda Så att du kan uppnå perfekt resultat varje gångTurboSpeed ger extra kraft med endast en knapptryckning och hjälper dig att göra den perfekta degen Eftersom både visparna och degkrokarna går att diska i maskin så blir rengöringen otroligt enkel Elvispens motordel torkar du enkelt av med ett lätt fuktad trasa innan den ställs undan för förvaring Specifikationer ModellEKM009 ProdukttypElvisp Funktion och inställningarTurbofunktion KontrollerSpak tryckknapp Hastighetsinställningar5 hastighetsinställningar Inkluderade tillbehörVisp2x degkrok 2x Spänning220 - 240 V 5060 Hz

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn