Esperanza Gullfoss Vattenkokare 1,8L - Svart/Transparent

ESPERANZA

349 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En svart vattenkokare GullfossfrånEsperanza som har ent transparent design som gör att du kan se vattnet inuti vattenkokaren Den har även LED-belysning inuti vilket ger den en snygg touch Tack vare vattenkokarens stilrena design kan den stå framme på köksbänken och behöver inte gömmas undan Med en vattenkokare kan du spara både vatten och energi genom att koka så mycket vatten som du behöver snabbt och effektivt Vattenkokaren har en vattenkapacitet på 18 liter och är tilllverkad av plast och glasVattenkokaren är utrustad med ett bekvämt handtag inbyggt värmeelement automatisk avstängning LED-belysning transparent design och 360 graders anslutningsbasEn smidig och effektiv vattenkokare med stilrent utseende och hög användarkomfort Specifikationer ModellGullfossEKK009FärgSvart transparentMaterial Plast glasVolym 18 literAutomatisk avstängningJaInvändig LED-belysningJaTransparent designJaTorrkokningsskydd JaSladdlös hällningJaVärmeelement

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn