Esperanza Kick Popcornmaskin - Vit

ESPERANZA

369 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Denna popcornmaskin Kickfrån Esperanza har en cool fotbollsdesign Med denna fotbolls-formade popcornmaskin kan du göra popcorn till fotbollsmatchen gaming-sessionen eller till filmen och få lite biokänsla hemma Denna maskinen blir en rolig snackis på tillställningen och kommer att smidigt och snabbt göra popcorn till tillställningen eller fredagsmysetDen är dessutom mycket enkel att rengöra Den är snabb och gör popcorn inom 2 minuter Den är enkel att använda då det bara är att fylla maskinen med majs med den integrerade måttskeden Maskinen har ett varmluftsmatlagningssystem som gör att du inte behöver använda olja vilket ger nyttigare popcorn än från butikenAnvänd den övre halvan av fotbollen som en uppsamlingsfat Specifikationer ModellKick EKP007Storlek på produktHöjd 285 cm Diameter 20 cmFärg Vit svart Volym 027 literEffekt1200 WSpänning110 - 240 V 5060 HzPåav strömbrytareJa

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn