Fritel FO 2470 Fonduegryta 1,5 L

FRITEL

779 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Detta härliga fonduesetet FO 2470 från Fritel kan låta dig känna en gemenskap med vänner och familj när ni alla får sitta och laga och dela maten tillsammans Att sitta gemensamt och laga mat för oss tillbaka långt i tiden när människor satt gemensamt vid lägereldar och utbytte historier och mat vilket är detsamma med fonduegrytorFonduen är en ständigt bestående klassiker för en kväll med rolig matlagning och den blir bara mer populär Detta fonduesetet har en ny trendig design Oavsett vad ni ska laga om det ärköttfondue schweizisk ostfondue asiatisk fondue eller en utsökt chokladfondue så är detta det rätta fonduesetet för dig Det går självklart att göra annan mat som soppa och använda grillfunktionen på fonduegrytan för att grilla kött fisk och grönsaker Det här fonduesetet passar för upp till max 8 personer och det medföljer 8 fonduegafflar Det går att justera temperaturen mellan 25 C och 190 C Det är enkelt att rengöra fonduegrytan efter användning Grytan ri

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn