Fritel FryTastic 5150 Fritös 3 liter - Grå

FRITEL

1 490 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Med denna smarta fritösFryTastic 5150 från Fritel kan du göra din alldeles egna friterade mat hemma i köket Den är elektroniskt styrd och ger exakt temperatur - 1C Perfekt för hobbykocken som vill skämma bort sina gäster med speciellt friterade rätter som tempura eller andra kulinariska rätter Du kan göra krispiga pommes fritesfriterad kyckling vårrullar banan falafel och massor av annan god mat Denna fritös är solid pålitlig och enkel att använda med sin belysta display Många är rädda för att fritera själva men med en egen fritös är det lätt som en plättDen har enanvändarvänlig ljudsignal när önskad temperatur har uppnåtts Fritösen har Cold zone vilket innebär att den stekolja du använder förblir klar och håller upp till 3 gånger längre Den är tillverkad av rostfritt stål och den går att montera isär och köra i diskmaskin inte själva maskinen utan det är filter och matbehållare som tål maskindisk Den har justerbar temperatur mellan150 C och 190 CDenna

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn