Fritel HB 2870 Stavmixer Svart/silver

FRITEL

699 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En stilren och högkvalitativ stavmixer från Fritel är det perfekta köksredskapet att ha i ditt kök som lyfter fram mästerkocken i dig Denna stavmixer är perfekt för att mixa soppor såser och favoritpurerTack vare den 25 cm långa stången är denna stavmixer idealisk för höga kastrullerDen speciellt formade foten på stavmixern säkerställer också att du kan göra majonnäs på nolltid Stavmixerns handtag är tillverkat av ett mjukt och behagligt material som ger dig ett bekvämt grepp Det är lätt att se de två knapparna på stavmixern tack vare den blåa LED-belysningen runt dem Med hjälp av knapparna kan du justera hastigheten En stavmixer är ett måste i varje kök Specifikationer ModellHB2870Blandningsfunktion JaVarierande hastighetJaFärg Svart silverMaterial Rostfritt stålKraft 800W

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn