Fritel SC 2290 Slow Cooker 5.5liter - Svart

FRITEL

999 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En stilren svart slow cooker från Fritel som rymmer 55 liter vilket gör att du får plats med mat även till den större middagsbjudningen Du behöver inte vara en mästerkock för att laga mat med en slow cooker då det är superenkelt Du kommer att kunna imponera på dina middagsgäster med din goda mat som du kan laga i slow cookern Det är bara att lägga alla ingredienser i slow cookern ställ in önskat läge och starta den Sedan är det bara att låta den göra jobbet medan du lägger tid på annat Att laga mat i en slow cooker har många fördelar då långsam och varsam tillagning bevarar smaker och näringsämnen på bästa möjliga sätt Maten smaker dessutom mer då långsam tillagning bevarar aromerna och det är till och med billigare då även det tuffaste köttet blir perfekt mört Med denna slow cooker kan du tillaga läckra grytor såser och sopporEfter 4 till 8 timmar har du den mest utsökta maten utan att du ens behövt röra om i grytan eller behövt titta till den Det medföljertvå kni

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn