Russel Hobbs Luftfritös Ugn 26095-56 Express Air Fry Mini

RUSSEL HOBBS

Regular Price 1 399 kr
Du sparar 8% Specialpris 1 290 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Russell Hobbs Air Fry Express Mini Oven låter dig laga en mängd olika måltider och snacks snabbare och mer effektivt än din traditionella ugn Miniugnen är kompakt i storleken men har stor kapacitet på 12,6L som gör att du laga allt från en hel kyckling, 6 skivor rostat bröd och till och med en stor pizza. Det finns fem matlagningsinställningar: varmluftteknologi, grilla, baka, rostning och varmhållning gör att du kan njuta av en mångsidig matlagning. Njut av att laga allt från rostade grönsaker till stora pizzor eller till och med rostat bröd. Det bästa av allt är att den har en 4x snabbare förvärmning än en traditionell ugn*, så att du kan göra din favoritmat snabbare. Det cirkulerande konvektionsluftflöde garanterar snabb och jämn matlagning för perfekt resultat varje gång och är också 2,5x snabbare än en traditionell ugn**, så din rostat bröd är klar på under 4 minuter. Med 63,1% energibesparing*** spar du både tid och energi. Med varmluftsteknologin används varm luft med hög intensitet så att du kan laga mat med lite eller ingen olja alls. Miniugnen innehåller pommes frites galler, bakplåt och ett ugnsgaller och 3 olika positioner i ugnen beroende på vad det är för matlagning du ska göra. För maximal kontroll finns en praktisk 60 minuters timer låter dig veta när maten är klar. En extern smulbricka under ugnen går att ta bort för enkel rengöring. Produktfunktioner:1500W konvektionsteknikvarmluftsteknologiStor användbar kapacitet på 12,6L22,8L VolymMångsidighet - 5 inställningar: varmluft, grill, baka, rostat bröd och varmhållningBakplåt, ugnsgaller och pommes frites galler3 positioner för galler för optimal flexibilitet60 minuters timer för maximal kontrollExtern smulbricka för enkel rengöringYttre hölje i rostfritt stålGlasfönster

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Ly