Leila´s bruschetta spice blend

69 kr
Frakt 49 kr slutsåld
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Läcker krydda från Leila´s

Leila Lindholm, den berömda kocken, programledaren och kokboksförfattaren, är grundaren av detta fantastiska varumärke. Alla produkterna från Leila´s är av riktigt bra kvalité. Här tummas det inte på kvalitén, utseendet eller funktionen. Det är viktigt att produkterna är hållbara, tåliga och att de ska användas. 

Oavsett vilken produkt du använder av Leila´s så är tanken att det ska vara en upplevelse. Både när det kommer till det färgstarka, det levande och den härliga kvalitén. Produkterna utvecklas av Leila och hennes team och alltid så är det levande och den bra kvalitén i fokus! Ett annat genomgående tema i Leila´s produkter är det hållbara. I den allra största, möjliga mån görs medvetna produktionsval med både hänsyn till människan och miljön.

Oavsett om du letar efter en fin present, en ny sak till ditt hem eller bara vill unna dig rolig shopping, är Leila´s produkter ett givet val!

Bruschetta är en smakrik kryddblandning med ursprung från det italienska köket, där tomat och örtig persilja blandas upp med vitlök och sälta. Kryddblandningen passar perfekt tillsammans kött, kyckling, rostade grönsaker och potatis. Använd krydda bruschetta antingen i form av en glaze att pensla direkt på under grillningen, som en marinad, rub, kall sås med youghurt eller creme fraiche, eller tillsammans med olivolja, vinäger och tomat som du lägger på en bit baguette och grillar i ugnen.  Eller använd den precis som den är – beroende på vad du är sugen på!

Ingredienser: Tomat, vitlök, lök, medelhavssalt och persilja.

Vikt: 60g

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se