2-pack Dricksglas 510ml Dragon Ball

DRAGON BALL

249 kr
Frakt 59 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett set av 2 eleganta dricksglas av borosilikatglas som hjälper dig att minska din plastförbrukning. Glasen är prydda med metalliska illustrationer. På ena glaset står det "Dragonball" och har Master Roshis tecken och en Dragonball. På det andra glaset finns de sju Dragonballs. - BPA fria - 510 ml x 2 Levereras i en snygg box redo som present eller julklapp. Borosilikatglas kallas ibland även eldfast glas och är ett unikt glas med specifika egenskaper och fördelar. Den här glastypen tål både kyla och hög värme och går inte sönder vid snabba temperaturförändringar. Borosilikatglaset har även låg vikt, goda hygienegenskaper, är hårt och reptåligt.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Merchbutiken