4Living Mugg - Skilla Blå/Grön 410 ml

4LIVING

29 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Oavsett om du behöver en ny mugg till fikapauserna på jobbet eller en fin mugg hemma så är denna stilrena mugg en stark kandidat till båda Förhoppningsvis är detta muggen som kommer att göra dina lugna stunder för dig själv till en lyckligare och mysigare stund Oavsett om du brukar stressa i dig kaffet eller njuta är det alltid kul med en vacker sådan som gör tillvaron lite bättre och finare Den här muggen är dekorerad med massor av fina Skilla-blommor Den rymmer 410 ml Specifikationer Storlek på produkt95 x 115 x 85 cmFärgVit grön blå flerfärgadMaterialPorslin New bone ChinaIngår i förpackningen1 stSkötselrådTål maskindisk och mikrovågsugn

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn