4Living Tallrik i akryl 20,5 cm - Blå

4LIVING

Regular Price 59 kr
Du sparar 34% Specialpris 39 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Denna stilrena blåa tallrik är perfekt för en god måltid en vacker sommardag Tallriken är tillverkad i akryl vilket gör den mycket slitstark och tålig samtidigt som den har en mycket vacker design Tack vare att den är tillverkad i akryl står den emot mycket stötar och passar perfekt att ha med på campingsemestern i husvagn husbil tält eller bil Varför ha tråkiga eller fula plasttallrikar på campingsemestern när du kan ha denna vackra Självklart funkar tallriken utmärkt att ha hemma då den har en mycket fin design som livar upp de flesta dukningar Om du har småbarn som är lite bråkiga vid middagsbordet behöver du inte oroa dig för att tallriken går sönder SpecifikationStorlek på produkt205 cm Färg BlåMaterial AkrylIngår i förpackningen 1 stSkötselråd Handdisk rekommenderas

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn