6-pack tyllar i rostfritt stål

189 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Praktiskt och bra 6-pack tyllar

Leila Lindholm, den berömda kocken, programledaren och kokboksförfattaren, är grundaren av detta fantastiska varumärke. Alla produkterna från Leila´s är av riktigt bra kvalité. Här tummas det inte på kvalitén, utseendet eller funktionen. Det är viktigt att produkterna är hållbara, tåliga och att de ska användas. 

Oavsett vilken produkt du använder av Leila´s så är tanken att det ska vara en upplevelse. Både när det kommer till det färgstarka, det levande och den härliga kvalitén. Produkterna utvecklas av Leila och hennes team och alltid så är det levande och den bra kvalitén i fokus! Ett annat genomgående tema i Leila´s produkter är det hållbara. I den allra största, möjliga mån görs medvetna produktionsval med både hänsyn till människan och miljön.

Oavsett om du letar efter en fin present, en ny sak till ditt hem eller bara vill unna dig rolig shopping, är Leila´s produkter ett givet val!

Det här startkitet innehåller alla tyllar du behöver för att komma igång med att spritsa allt från dekoration på tårtor och bakverk till puréer, krämer och mos. Tyllarna är av högkvalitativt rostfritt stål, de är slitstarka och har en längre hållbarhet än motsvarande tyllar av plast. Rostfria tyllar är dessutom mer hygieniska och ger ett mycket precist och fint resultat. Tyllarna produceras av amerikanska Ateco som specialiserat sig på verktyg för professionella dekoratörer av tårtor och bakverk sedan 1905.

Den raka tyllen använder du till att spritsa fina kanter av grädde eller frosting på tårtor och cupcakes. De runda tyllarna passar när du ska spritsa ut macarons, chokladpraliner i form eller portionera ut smet i muffinsformar. Stjärntyllarna använder du när du ska spritsa allt från maränger, grädde och frosting till puréer för en fin, dekorativ form.

Komplettera med spritspåsar!

Innehåller: 2st runda tyllar, en rak, en klassisk stjärna, en stängd stjärna och en fransk stjärna 

Tål maskindisk 

Material: Rostfritt stål 

Höjd: 5 cm 

Diameter: 3-3,5 cm 

Tillverkningsland: USA/Korea

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se