Affari Fat i återvunnet trä Treasure - Brun

AFFARI

269 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett vackert serveringsfat i återvunnet trä från Affari of Sweden Fatet har ett vackert mönster och har ett gammaldags utseende som kommer att ge mycket karaktär till din inredning Fatet passar både gammaldags och moderna hem Fatet är tillverkat för att se gammalt ut och är tillverkat av återvunnet trä vilket gör alla fat unika Detta fat blir en snygg detalj i din dukning och servering OBS Tänk på att denna produkt är tillverkad från återvunnetträ och är tillverkade för att se gamla ut vilket innebär att alla produkter är unika och kan finnas olikheter från bilderna med den vara du köper Specifikationer Storlek på produkt 26 x H 4 cmFärgTräBrunMaterialTrä återvunnet träIngår i förpackningen1 stSkötselrådDamma av torka av med trasa

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn