Affari Uppläggningsfat Amelia Ø 27 cm - Marmorerad

AFFARI

349 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett vackert marmorerat uppläggningsfat i stengods från Affari of Sweden Den har en diameter på27 cm och en höjd på 7 cm Detta uppläggningsfathar ett vackert utseende med en unik design som kommer att göra din dukning komplett eller göra sig fin som en vacker men praktisk inredningsdetaljpå bordet i hyllan på skänken och mycket mer Den passar perfekt att ha frukt i eller så kan du servera någon mumsig sallad fräsch potatissallad pasta eller något annat gott och ställa fram den på det dukade bordet Det finns många möjligheter med detta vackra marmorerade uppläggningsfat Fatet tål maskindisk Specifikationer Storlek på produkt27 x H 7 cmFärgVit marmoreradMaterialStengodsIngår i förpackningen1 stSkötselrådTål maskindisk

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn