Doftpinnar Kanel & Äpple 10 ml

GILBERT GILBERT

69 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Underbar presentförpackning med doftpinnar och rumsdoft som doftar ljuvligt av kanel och äpple. Ger en fräsch och behaglig doft och är en trevlig present att ge bort eller som en julklapp till julklappsspelet. Volym: 10 mlHöjd: 12 cmDoft: Kanel & ÄppleDesign: Gilbert GilbertRumsdoft är ett effektivt och säkert sätt att skapa en stämningsfull atmosfär och sätta en personlig prägel på ditt hem.Doftpinnarna sprider en jämn doft i rummet som du lätt kan variera efter humör och tillfälle.Användning: Öppna flaskan med den aromatiska oljan och sätt ner pinnarna i flaskan öppning. När du använder pinnarna för första gången kan det vara lämpligt att vända dem två till tre gånger, för att de optimalt ska mättas av doften.Rumsdoft doft doftpinnar aromapinnar

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: FINTinne.se