Myggljus 500 gr

VICTORIA'S DESIGN HOUSE

259 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Väldigt vackra och otroligt praktiska myggljus som doftar Citronella, något myggorna inte gillar men för oss doftar det ljuvligt. Kommer i en fin presentask och är jättetrevlig att ge bort till någon som älskar att sitta ute men som inte kan för myggorna. Ljuset ska endast användas utomhus.Färg: BrunMaterial: ParaffinDoft: CitronellaMått: 500 grDesign: Victoria's Design HouseEndast för utomhusbruk!Myggljus Myggor Myggskydd Citronella Citronellaljus 

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: FINTinne.se