Aurora Sängkista i sammet

SäNGFABRIKEN

As low as 6 995 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-10 dagar
30 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Aurora Sängkista är klädd i slitstarkt sammets tyg och har ett lock av ek.Våra sängkistor är handtillverkade av vår skickliga snickare i fabriken i Valskog. Det går även att specialanpassa måtten efter dina önskemål. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!Tänk på att färgåtergivningen på din skärm kan göra så att tygets nyans skiljer sig mot verkligheten. För att du ska bli riktigt nöjd med din säng erbjuder tygprover som vi skickar hem till dig helt kostnadsfritt. Beställ dina tygprover i vår kundservice. SPECIFIKATIONMåttHöjd: 63 cm inklusive ben.Bredd: 44 cmLängd: 120 cmÖvrigtBen: 12 cm champagneben i borstad aluminiumTyg: Riviera, MonolithLock: EkObservera att leveranstid är 4-6 veckor pga produktion efter era val.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: HusochHemma