Polly lykta svart

Regular Price 289 kr
Du sparar 48% Specialpris 149 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Fräsch lykta

Hos Sakligheter köper du modern inredning och fräscha inredningsdetaljer från Wikholm Form. 

Wikholm Form är en ledande leverantör av stilrena och vackra saker för hemmet och det moderna hushållet. Vacker inredning, fräscha detaljer och moderna former gör att Wikholms saker alltid är rätt. Genom att alltid följa trender och vad som är rätt just nu så kan du vara säker på att alltid hitta bra och fräscha inredningsdetaljer från Wikholm Form. Vi på Sakligheter är så glada för att få erbjuda dig dessa vackra saker för hemmet. Dessutom, många av de fina sakerna är ritade och designade av Wikholm Form själva. Hur bra är inte det?

Denna vackra ljuslykta är lika fin att dekorera graven eller minneslunden med som att dekorera sin trädgård med. Den vackra lyktan Polly sticker du lätt ner i marken eller en kruka. 

Material: Svart metall samt glas

Storlek: 14x30+75 cm

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se