Sängbord svart 36x30x45 cm massivt återvunnet furu

SWEDISHHOME

1 249 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-10 dagar
30 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Få en vingage känsla i ditt rum med detta sängbord! Det är ett praktiskt och dekorativt tillskott i din heminredning. Massiv återvunnen furu: Skåpet är tillverkat av återvunnet massivt furuträ, som har några grova kanter, defekter och repor, vilket ger det ett vintage industriellt utseende.Gott om förvaringsutrymme: Byrån är utrustad med lådor som erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla dina olika dagliga saker välorganiserade och inom räckhåll.Robust ovansida: Dess robusta ovansida är perfekt för att placera krukväxter, inramade foton och andra dekorativa föremål.Metallfötter: Sovrumsmöbelns metallfötter säkerställer robusthet och stabilitet. Observera:Varje produkt levereras med en monteringsmanual i lådan för enkel montering.Färg: SvartMaterial: Massiv återvunnen furu, konstruerat trä, metallMått: 36 x 30 x 45 cm (L x B x H)

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: HusochHemma